Ensamtid

Jag måste då verkligen säga att jag har världens bästa människor runt mig! Jockes mamma var precis hit och hämtade Melody för att ta med henne ut på promenad.. Så nu har jag en timme att bara ägna åt mig själv. Underbart! Så nu ska jag slöa i soffan, och glo på tapeter :-)

Appropå tapeter.. Vi ska så småningom tapetsera om både sovrummet och vardagsrummet.. Ganska nice att ha en målare som pojkvän, höhö ;) Men det är verkligen svårt att välja bland allt som finns.. Har blivit helt galen i brunt, så förmodligen kommer vardagsrummet bli brunt på nå sätt. Och sovrummet blir nog svart och vitt skulle jag tro..

Föresten, i eftermiddag får vi nog hämta vårt nya köksbord! Wiiiiie.. Ni anar inte vilket helvete det är att inte ha ett köksbord! Trodde det skulle gå bra.. Men det är verkligen inte roligt. De senaste dagarna har vi tagit en varsin stol och suttit vid köksbänkarna och ätit, haha! Hade inte Melody också ätit med oss så hade soffan funkat, men att ha hennes kladd inne i vardagsrummet är jag inge sugen på.

Nä, nu ska jag fortsätta njuta av min ensamtid.. Hörs!