Det här har jag drömt om såååå länge!

Och så var alla papper skrivna, så nu är jag och jocke husägare! Känns helt underbart! Visst det kommer bli mycket jobb, med både renoveringen nu, och sen allt underhåll som tillkommer, MEN egentligen, man har ju mer ork när man är ung så varför inte lixom? Köper hellre ett hus nu när jag har suget efter att göra allt som tillkommer, än om kanske 20 år då jag har blivit lat(are)..
 
Kan i alla fall säga att jag längtar tills jocke slutar så vi kan dra iväg och börja lite smått. Har inte ens tid att laga mat idag jag eh, höhö, så istället har vi sagt att vi ska beställa pizza ikväll och sitta och äta på golvet i huset ;-) Dagens planer är att riva ut en köksdel, måla taket och kanske börja brespackla hallväggarna. Imorn ska vi till sundsvall och handla det som känns mest akut, och de blir säkert att vi gör nå mer också. På söndag ska Börje komma och riva upp golvet i hall och kök, och sen lägga nytt :-) Kommer bli super! Skönt som sagt att vi har en månad på oss att hinna med det värsta.. Måste även ta och beställa tapeter och färg snart så det också hinns med.. Tanken är att förutom hall/kök, toa och sånt ska även vårt sovrum och Melodys rum få nya tapeter innan vi flyttar in. Gäller att jobba på bra helt enkelt. 
 
Hela livet har jag längtat efter den dagen då jag ska ha en underbar familj att komma hem till, och ett eget hus. Och nu händer det! För några år sen hade jag nog tippat på att jag skulle vara minst 30 bast då allt det skulle hända, men nepp, 20 år hann jag bli. Livet är underbart! Och de två som gör att mitt liv är så underbart är såklart min underbara pojkvän och dotter, vad skulle jag ha gjort utan er?!